Excite

De roze zomer is in aantocht!

De zomer komt eraan en een voorproefje daarvan krijgen we vast op de catwalk. Als je weinig aan je garderobe wilt of kunt veranderen, dan is er slechts één kleur waar je absoluut rekening mee moet houden: roze. Deze zomer kun en wil je niet zonder wat roze kleding en roze accessoires.

Mode: lekker knallend

Er is maar één omschrijving die naadloos aansluit bij het komende seizoen: het wordt een roze zomer. En dan hebben we het niet over lichte pastelkleurtjes, maar over écht roze. Roze dat zo ontzettend knalt, dat je er bijna hoofdpijn van zou krijgen, als het niet zo ontzettend leuk was.

Roze in je zomerkleding

Als je gaat kijken voor roze kleding, probeer dan in ieder geval een boven- en een onderkant in het roze te vinden. Als top kun je bijvoorbeeld gaan voor een mooie roze blouse, als bottom kun je een broek of rok kiezen, maar ook een panty. Dat laatste is handig als de zomer wat minder zonnig wordt dan verwacht; je hoeft het dan zeker niet koud te hebben. Let in beide gevallen goed op de pasvorm en op in hoeverre je het kunt combineren met andere kledingstukken.

Roze accessoires

Ook in je accessoires mag wat roze terugkomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze tas? Dan heb je die modekleur altijd bij je, ongeacht waar je heen gaat. Ook leuk zijn roze oorbellen, een ketting, armband of hoofdband. Dit soort accessoires zijn vaak heel voordelig bij grote modewinkels te koop. Je kunt dan een complete set scoren voor nog geen tien euro. Een heel goedkope manier om je garderobe trendproof te maken!

Make-up

Natuurlijk draait mode niet alleen om kleding, maar ook om make-up. En die roze zomer mag ook terugkomen in die make-up. Donkerharige vrouwen treffen het; hen staat knallend roze ontzettend goed. Ben je blond of heb je een lichte teint? Dan kun je soms weer beter gaan voor een pastelroze.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020