Excite

Rosie Huntington-Whiteley breidt lingerielijn uit

Een jaar na de eerste collectie breidt Rosie Huntington-Whiteley haar lingerielijn bij M&S uit. De Britse winkelketen Marks & Spencer bracht precies 365 dagen geleden de eerste lingerielijn van het voormalige Victoria’s Secret model uit onder de naam ‘Rosie for Autogaph.’ In een interview zegt Rosie dat ze nog niet kan bevatten hoe snel de tijd is gegaan. “Ik kan nog niet helemaal geloven dat er al een jaar voorbij is sinds we Rosie for Autograph lanceerden. Het is snel gegaan!”

Nieuw in lingerielijn

Ze onthult ook wat er nieuw is in de lingerielijn. “Wat betreft mijn jubileumcollectie hou ik van de nieuwe vormen, en natuurlijk mijn zachte kleuren. Ik heb ook geëxperimenteerd met een donker, rijker palet dat perfect is voor het herfstseizoen.” In vergelijking met haar eerste collectie, heeft de nieuwe lingerie inderdaad nog meer kant en zijde. Veel items zijn ontworpen door Rosie zelf: romantische kimono’s, strikjes van zijde en subtiele details geven duidelijk de smaak weer van het topmodel.

Video

Rosie Huntington-Whitely zou geen topmodel zijn als ze niet zelf haar lingerie laat zien. Bekijk in deze video Rosie in haar nieuwe lingerielijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021