Excite

Ronaldo toont vrouwelijke kant met teennagels

Cristiano Ronaldo heeft weer eens een kans aangegrepen om zich van zijn vrouwelijke kant te laten zien. Hij werd gefotografeerd met gelakte teennagels. De 25-jarige voetballer, die jaarlijks miljoenen verdient, staat er om bekend met tasjes te lopen, zijn borsthaar te waxen en graag in zijn ondergoed te poseren.

Ronaldo kwam afgelopen week al in het nieuws omdat hij via zijn Facebook pagina aankondigde vader geworden te zijn. Wie de moeder is, is niet bekend en Ronaldo zal zijn zoon alleen opvoeden. De moeder is in ieder geval niet model Irina Shayk, met wie Ronaldo al enige tijd een relatie heeft. Volgens bekenden van het stel zou zij zelfs ook hoogst verbaasd zijn over de nieuwe ontwikkelingen.

Het Russische model heeft echter aangegeven geen commentaar te hebben en lijkt haar relatie met de voetballer nog steeds door te willen zetten. Zij was ook aanwezig toen Ronaldo zijn nieuwe fashion statement aan het publiek toonde.

Op het dak van het New Yorkse hotel willen de twee echter laten zien dat er helemaal niets aan de hand is. Ze maken samen grapjes, brengen steeds meer tijd met elkaar door en geven geen commentaar aan de pers. Wel lijkt het erop dat Irina voor al hun uitstapjes ook steun zoekt bij een vriend of vriendin; die lijkt hen altijd te vergezellen. Ook ziet Irina er alles behalve gelukkig uit. Dat kan echter ook het resultaat zijn van de aanvallen van de pers die ze de afgelopen tijd te verduren heeft gekregen.

Afbeelding: Flickr account JannahHAIR

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021