Excite

Romeo Beckham voor Burberry

De tienjarige Romeo Beckham maakt zijn debuut als model voor het Britse kledingmerk Burberry. Hij is te zien naast modellen Edie Campbell en Charlie France in een campagne geschoten door topfotograaf Mario Testino.

Gezicht van Burberry

Romeo Beckham is één van de gezichten van de Burberry voorjaars- en zomercollectie van 2013. Het jonge model draagt een beige trenchcoat met een geruite paraplu en glimmende zwarte schoenen. Met een grote lach op zijn gezicht balanceert de Romeo op één been. Volgens het creatieve brein achter Burberry, Christopher Bailey, is Romeo “een zegen om mee te werken.”

Kwestie van tijd

De modellencarrière van Romeo komt niet geheel als een verrassing. Met een modeontwerpster als moeder en een vader die model staat voor H&M ondergoed, was Romeo’s debuut in de mode slechts een kwestie van tijd.

Modebewust

Ook het feit dat Romeo nog eerder dan zijn oudere broer Brooklyn in de spotlight treedt is niet verwonderlijk. Hij wordt gezien als de meeste modebewuste telg van het Beckham-gezin. In 2011 verscheen Romeo al op de best-dressed lijst van het tijdschrift GQ Magazine. Hij was toen pas acht jaar oud.

Beelden

Bekijk hier de beelden van Romeo’s debuut als model bij Burberry.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020