Excite

Romee Strijd is nieuwe Victoria's Secret Angel

  • © Getty Images
De Nederlandse Romee Strijd wordt de nieuwe Victoria's Secret Angel. De 19-jarige schone, afkomstig uit Zoetermeer, volgt de 30-jarige Doutzen Kroes op. Het is niet voor het eerst dat Romee voor het bekende Amerikaanse merk werkt: in december liep ze ook al mee in de jaarlijkse catwalkshow in Londen. Daar viel ze op en onlangs kreeg ze via haar modellenbureau in New York te horen dat het lingeriemerk haar wilde contracteren.

Romee weet al twee weken dat ze de nieuwe Victoria's Secret Angel wordt, maar mocht er nog niet over praten met anderen. Nu is de lucratieve deal helemaal rond en mag de hele wereld het weten. Romee vindt dat het allemaal heel onrealistisch aanvoelt, maar vertelt dat het wel waar is. Ze is er dan ook ontzettend blij mee.

Romee woont samen met haar vriendje in New York. Ze heeft een relatie met Laurens van Leeuwen, de zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen. Hij woonde eerder nog in Nederland, maar nu haar carrière zo in de lift zit en het steeds drukker wordt, besloot hij om over te komen. Romee is vijf dagen in de week in de sportschool te vinden om strak te blijven. Dat moet absoluut, als je voor Victoria's Secret wilt lopen, zo vertelt Romee.

Verder kan Romee ook rekenen op de steun van de rest van haar schoonfamilie. Bert van Leeuwen is volgens haar 'heel trots' op haar en ze zijn ontzettend blij voor haar dat ze deze klus gekregen heeft. In december kondigde Doutzen Kroes aan dat ze stopte met haar werk voor Victoria's Secret, vanwege extra werk in Europa. Daarom kon ze niet meer aan haar verplichtingen voldoen in de Verenigde Staten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021