Excite

Mode voor iedereen: River Island

Veel kledingmerken zijn overal ter wereld bekend. Handig, maar dat kan ook een beetje saai worden. Dan is het soms toch leuker om bijvoorbeeld te shoppen bij een Engelse winkel. Dan vind je kleding die je niet overal ziet, maar toch voor heel schappelijke prijzen. Een mooi voorbeeld? De kleding van River Island.

Meer dan 60 jaar ervaring

River Island is geen nieuwkomer in de modewereld; het merk heeft al meer dan 60 jaar ervaring en weet haar klanten keer op keer te verrassen. Dat moet ook wel, anders kun je het als modemerk niet zo lang volhouden. River Island is van oorsprong een Engels merk en heeft inmiddels ook uitgebreid naar een aantal andere landen. In totaal zijn er 300 winkels te vinden. In Europa zijn er niet veel; de meeste bevinden zich in Azië en het Midden-Oosten.

Betaalbare mode van River Island

Een van de belangrijkste kenmerken van de mode van River Island is dat het betaalbaar en modieus is. De kleding kan altijd gedragen worden, naar het werk, maar ook naar een feestje, en is verkrijgbaar voor hele schappelijke prijzen. Bovendien kun je hier terecht voor een hele outfit; niet alleen je kleding, maar ook schoenen, een tasje en misschien nog wat leuke accessoires.

Regelmatig nieuwe collectie

Als je in je vakantie een River Island winkel tegenkomt, kijk dan gerust even, ook als je er een week eerder ook al bent geweest. De winkel krijgt namelijk wekelijks nieuwe mode aangeleverd en biedt dus altijd iets nieuws. Een ander voordeel; nieuwe mode betekent dat oudere mode weer afgeprijsd wordt, dus nog voordeliger is.

Online shoppen bij River Island

Kom je nooit in Engeland, maar zou je toch wel eens iets van River Island willen kopen? Dat kan via de online shop. Bestellingen worden naar meer dan 100 landen wereldwijd geleverd, waaronder Nederland. De verzendkosten zijn ongeveer 10 euro. Als iets niet past of toch niet bevalt, dan kun je het terugsturen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020