Excite

River Island collectie van Rihanna is af

Rihanna en River Island hebben de kledingcollectie van de zangeres nu echt afgerond. River Island plaatste deze week een foto van Rihanna in een donkerblauw jumpsuit met capuchon en daaronder de tekst “EERSTE FOTO’S: Rihanna draagt het navy jumpsuit van haar Rihanna voor River Island collectie in LA! Binnenkort te koop in een winkel bij jou in de buurt en online op riverisland.com in het voorjaar van 2013…”

November

In november twitterde Rihanna een foto van zichzelf met de boodschap dat haar collectie na maanden werk eindelijk af was. “Mijzelf! Voorjaar /zomercollectie met River Island is af! #designerlife #RIHverIsland.” Foto’s van de kleding waren er toen helaas nog niet.

Promotie

Nu de kleding volop in productie is kan Rihanna beginnen met de promotie door zichzelf in haar eigen ontwerpen te hullen. Ze stuurde daarom 4 december meteen een voorproefje van de officiële campagneshoot de wereld in. Rihanna onthulde dat ze zelf verantwoordelijk was voor de vormgeving van de foto’s. “Heb net mijn eerste advertentie campagne geregisseerd voor mijn nieuwe collectie met River Island.” De campagne is geschoten door Mario Sorrenti.

Social media

Het is nog steeds niet bekend wanneer de collectie van Rihanna precies in de winkels zal liggen. Wel is duidelijk dat de kleding een sportieve streetstyle heeft. Waarschijnlijk zullen zowel Rihanna als River Island de komende weken nog meer beelden lekken via de social media.

Styled to Rock

Donderdag werd ook bekend gemaakt dat Rihanna een modeprogramma zal gaan produceren in de Verenigde Staten. De show Styled to Rock gaat over een handjevol beginnende ontwerpers die kleding voor bekende sterren ontwerpen en stijlen. De show zal na de zomer van 2013 worden uitgezonden. In Engeland werd er deze zomer al een seizoen van het modeprogramma uitgezonden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020