Excite

River Island collectie Rihanna valt tegen

Rihanna presenteerde zondag in tijdens de London Fashion Week de kledingcollectie die ze samen met ontwerper Adam Selman bedacht voor de modeketen River Island. In een grote show werd de kleding aan het publiek geshowd, maar critici zijn niet bepaald te spreken over de vele blote buiken de hoge splitten en blote benen.

Hooggespannen verwachtingen

Rihanna en River Island promoten de collectie al maanden via de social media. Het publiek dat uren in de bittere kou had gewacht had dus hooggespannen verwachtingen. Helaas maakten de jersey jurken, wijde jumpsuits en naveltruitjes in felle kleuren maar weinig indruk, terwijl de zangeres zelf juist bekend staat om haar excentrieke kleding. Het palet van donkerblauw, lichtgrijs, rood en crème maakte ook niets los bij het Britse publiek, dat Rihanna beloonde met een mager applaus.

Video Rihanna River Island

De collectie bestaat uit 120 stukken en zal vanaf 5 maart te koop zijn bij de vestigingen van River Island en in de online shop. Ben je wel benieuwd naar de kledingcollectie van Rihanna en River Island? Bekijk de hele modeshow hier terug in de video.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021