Excite

Regenlaarzen voor jouw kind: van de regen in de drup!

Leuke regenlaarzen voor elk kind!

Regenlaarsjes voor de allerkleinsten zijn een dankbaar onderwerp om cadeau te doen. Ze komen altijd van pas, het hele jaar door. Dus als je voor een verjaardag of kerstcadeau niet weet wat kopen voor je petekind: dit is de oplossing.

Materialen

Het meest gebruikte materiaal is rubber. De binnenkant is afgewerkt met jersey of linnen. Niet alle laarsjes hebben een losse binnenzool. En een anti-regensluiting zit er ook niet altijd op. Aan de instapkant zit er dan een trekkoord en stopper. Toch is het wel handig, want op die manier kan de laars zo goed als waterdicht worden afgesloten. Kijk ook eens naar de buitenzool. Een stevige, grove profielzool is ook welkom bij het klimmen en klauteren.

Varia

De maten gaan van 26 tot en met 33. Bij het online bestellen staat de maattabel meestal ergens op de website uitgelegd. Het is namelijk vrij verwarrend. De ene fabrikant raadt aan om de laarsjes niet te groot te kopen. De ander zegt juist andersom: koop ze enkele maten te groot, zodat de kleine peuter ook nog een paar extra sokken kan aantrekken in de winterperiode.

Prijzen

Hoeveel kosten deze olijke regenlaarzen voor kinderen? Dat valt best mee: vanaf 12 euro zijn ze al te vinden. Je kunt de regenlaarzen ook nog aanvullen met van alles en nog wat, afhankelijk van het seizoen: passende regenjas, sjaal, regenhoedje, kousen, paraplu, rugzak en handschoentjes.

Merken

Bij een aantal merken zijn de regenlaarzen unisex. Het merk Aigle is sowieso een bekende laarzenmaker. Het is de grootste fabrikant wereldwijd en vooral bekend bij de volwassenen. Maar ook zij hebben kinderlaarzen. Andere echte kindermerken zijn Kidorable, English Roses, Timberland, Hunter, Crocs, Viking, Kavat en Pippi. En zelfs Buienradar heeft leuke regenlaarzen voor elk kind in zijn online webshop!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020