Excite

Droge voeten met regenlaarzen

Wanneer het buiten regent dat het giet, werkt dat niet erg bevorderlijk op je motivatie om het huis te verlaten. Toch kun je van een uitstapje in de regen een ware modeshow maken. Combineer je outfit met een hip stel regenlaarzen en dan zul je werkelijk waar zingend door de regen gaan.

Regenlaarzen als mode item

Geloof het of niet, maar regenlaarzen zijn hot. Waar vroeger vooral tuinmannen met degelijke groene regenlaarzen werden gespot om hun voeten droog te houden tijdens hun buitenwerk, zijn er nu ook voor dames en kinderen heel veel soorten regenlaarzen te krijgen in allerlei soorten printjes en motieven. De regenlaars is zelfs zo hip dat je de laarzen zelfs kunt dragen wanneer het niet regent.

Regenlaarzen in allerlei printjes

Regenlaarzen worden gemaakt van rubber en houden het water buiten de schoen. Vanwege de makkelijke bewerkbaarheid van het materiaal kunnen er heel makkelijk allerlei printjes en motieven worden aangebracht op de laars. Zelfs designmerken, zoals Burberry, brachten hun eigen regenlaars op de markt. Erg populair zijn regenlaarzen met bloemetjes. Geruite printen doen het ook erg goed. Voor kinderen zijn vooral de roze regenlaarzen met bloemen of de stoere militaire laarzen populair.

Schachtwijdte van de regenlaars

Bij de aankoop van een regenlaars is het belangrijk dat je niet alleen op de leuke kleurtjes let, maar dat je ook goed kijkt naar de schachtwijdte. De hoofdfunctie van regenlaarzen blijft natuurlijk het buitensluiten van overtollig water. Je been moet dan ook perfect in de laars passen, wil er geen water via je been naar binnen stromen. De meeste regenlaarzen bezitten wijde schachten die weinig flatteus rondom je kuiten zitten. Toch is er zelfs bij hippe modellen nagedacht over dit probleem en zijn er nu zelfs regenlaarzen in de vorm van kaplaarzen te vinden mét sleehak.

Regenlaarzen voor een festival

Regenlaarzen zijn uitermate geschikt om te dragen tijdens een festivalbezoek. Wanneer je met duizenden man in de modder mee staat te springen met een muzikaal optreden, wil je natuurlijk je voeten droog houden. Na afloop veeg je het modder er zo weer af en lijken je regenlaarzen weer als nieuw.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021