Excite

Ook 's nachts modebewust met een pyjama

Het is natuurlijk niet erg modebewust om in je oude kloffie in bed te liggen. Bovendien doet het weinig voor je sex appeal! Dat kan gemakkelijk worden opgelost met een mooie pyjama. Zo breng je snel de sfeer weer terug in je slaapkamer. Dus weg met die oude kleren in bed en verwelkom de mooie stofjes en sexy jurkjes.

Sexy in je pyjama

Veel mensen vergeten na verloop van tijd dat je een relatie in de slaapkamer spannend moet houden. Dit betekent dat je niet mag vergeten dat je op alle momenten van de dag mooi kunt zijn. Verwaarloos jezelf niet mer oude kleren in bed, omdat alleen je partner je ziet. Juist voor je partner kan het geen kwaad om dat extra stapje te zetten. Ook voor jezelf kan mooie nachtkleding een fantastische boost voor je zelfvertrouwen betekenen. En wie wil dat nou niet?

Soorten pyjama's

Een sexy pyjama betekent niet dat je alleen in een klein hemdje in bed moet gaan liggen als je je daar niet prettig bij voelt. Wil je graag een broek aan in bed? Kies dan voor een mooie set van top en broek die bij elkaar passen. Je kunt variëren met stof, lengte van de broek en type topje. Lingeriewinkels zoals Hunkemöller en Livera hebben prachtige sets voor ieder lichaamstype. Voor dames die graag in een slipdress of jurkje slapen is er ook genoeg keuze bij deze lingeriezaken. Met mooie stoffen en verschillende lengtes is er altijd een nachtjurkje naar jouw smaak. Voor een super sexy pyjama ga je voor een model met veel kant en transparante stoffen.

Flanellen pyjama

Voor die dagen dat je geen zin hebt in sexy gedoe, is er altijd nog de flanellen pyjama. Een klassieke zachte stof waar mooie broeken en jasjes van worden gemaakt. Het advies is om dan te investeren in een mooie flanellen set. Oude joggingbroeken en verwassen Mickey Mouse shirtjes zitten natuurlijk heerlijk, maar kun je beter bewaren voor als je een keer het huis gaat opknappen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020