Excite

Pyjama, meer dan een kledingstuk om in te slapen

We spenderen veel tijd in onze pyjama. Veel mensen dragen niet alleen ’s nachts een pyjama, maar ook overdag. De pyjama heeft daarmee meer de functie van een huispak gekregen; mensen dragen het omdat ze zich ontspannen voelen wanneer ze een pyjama aanhebben.

Je komt thuis uit je werk, trekt lekker je pyjama aan en ploft op de bank. Onaantrekkelijk? Totaal niet, uit Brits onderzoek blijkt dat mannen en vrouwen pyjama’s sexy vinden. Vooral mannen schijnen vrouwen in een pyjama aantrekkelijk te vinden. En dan hoeft het niet eens sexy lingerie of nachtkleding te zijn.

Des te belangrijk het tegenwoordig is om een leuke, en vooral comfortabele pyjama te hebben. Deze kun je kopen bij een lingeriewinkel of de V&D, maar bestellen via internet is ook zo gedaan. Een geschikte pyjama zoeken is hier zelfs gemakkelijk, omdat er veel websites zijn waar je pyjama’s kunt bestellen en op deze websites kun je vaak op categorie zoeken zoals op maat of leeftijd (volwassene of kind).

Omdat een pyjama nu niet echt een kledingstuk is wat perfect moet aansluiten, is het niet noodzakelijk een pyjama te passen. Normaliter bestel je kleding liever niet via internet, omdat je het dan niet kunt passen en als het eenmaal in huis gehaald niet goed zit, moet je alle kleding weer terugsturen. Aangezien je een pyjama niet per se hoeft te passen, kun je dit kledingstuk wel gewoon via internet bestellen.

Op koopje24.nl vind je allerlei aanbiedingen, ook van pyjama’s. Wil je een exclusieve pyjama van Calvin Klein, Diesel of Blumarine? Hier kun je deze goedkoop krijgen. Weet wel, dat zelfs in de uitverkoop een pyjama van bijvoorbeeld Calvin Klein nog 88 euro kost.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Eden

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021