Excite

Trend tegen wil en dank: de pyjama look

Er was een tijd dat je absoluut niet in je pyjama gezien wilde worden. Maar die tijd is nu voorbij, want de pyjama look is tegen wil en dank een heuse trend geworden. En dat is vooral te danken aan filmsterren en muzikanten die helemaal dol zijn op deze comfortabele, ietwat gekke outfits.

Pyjama look begon op de catwalk

Ongeveer een half jaar geleden had nog niemand van de pyjama look gehoord. Men keek dan ook even op toen er op de catwalk ineens allerlei hyperslanke modellen verschenen, die zich hulden in kleding die toch wel verdacht veel op pyjama's leken. En tegen alle verwachtingen in, werd het een regelrechte hit. Sterren als Rihanna worden bijna wekelijks gespot in een 'pyjama' en dat betekent dat ook haar fans ze graag dragen. Ook actrice Tilda Swinton wordt al enige tijd gespot in de pyjama look en weet veel mensen te overtuigen.

Comfortabele pyjama look

Dat is op zich ook niet vreemd, wand de pyjama look is comfortabel en ziet er toch op een bepaalde manier chic uit. Zeker als je zo'n pyjama combineert met bijvoorbeeld een leuk dun riempje. De look is voor alle leeftijden; zowel jonge mensen als oudere mensen worden er in gespot. Bovendien heeft deze look nog een ander belangrijk voordeel; praktisch iedereen ziet er goed in uit. Je kunt namelijk eenvoudig minder gunstige puntjes van je lichaam verdoezelen, terwijl je de aandacht verplaatst naar de delen waar je wél echt trots op bent. En je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een bovenstukje in de pyjama look te combineren met een stoere spijkerbroek.

Aanbod groeit

Liefhebbers van de pyjama look kunnen hun hart dit seizoen in ieder geval ophalen, want dankzij de populariteit komen zowel grote merken als winkelketens met hun eigen invulling van deze bijzondere look. Dat betekent een enorm aanbod in alle soorten, stijlen en maten. En met een beetje geluk zet de trend nog even door, zodat er ook lekker warme pyjama-look-items op de markt komen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020