Excite

Optische vergroting met een push up bikini

Ben je bang om het strand op te gaan, omdat je enkel bent gezegend met een cup A? Geen nood. Sinds kort zijn er push up bikini's te koop. Deze push up bikini's zijn op de markt gebracht om de natuur een handje te helpen. Met dat extra beetje vulling in het bikinitopje wordt je bescheiden voorgevel omgetoverd tot een ware bergketen.

Een bikini voor ieder

Hoewel het dragen van een bikini aan het begin van de vorige eeuw nog een taboe was, is het nu een onmisbaar onderdeel van de huidige strandmode. Welke lichaamsbouw je ook hebt, voor elk soort figuur is er wel een mooie bikini te vinden. Voor vrouwen met een peerfiguur kan een halterbikini erg flatteus zijn, omdat de nadruk wordt gelegd op het bovenlichaam. Sinds kort zijn er ook push up bikini's op de markt geïntroduceerd.

Wat is een push up bikini?

Een push up bikini is ideaal voor vrouwen met een kleine voorgevel. Net zoals met een push up beha, zit er in de push up bikini een extra padding verweven in het bikinitopje. Sommige bikinitopjes hebben daarbij ook ondersteunende beugels voor een versterkend effect. De meeste paddings zitten los in het topje en kunnen naar smaak verwijderd of extra toegevoegd worden. Je hoeft niet bang te zijn dat je de padding verliest bij een hoge golf, want de padding kan goed worden weggestopt in de voering.

Hoe was je een push up bikini?

Omdat de push up bikini is voorzien van extra vulling, moet je bij het wassen van je bikini voorzichtig te werk gaan om de vulling niet te beschadigen. Was daarom na iedere zwembeurt je bikini met de hand in koud of lauw water en wring het droog. Centrifugeren kan de push up vulling doen beschadigen.

Valt een push up bikini op?

Push up paddings zijn zo goed weggewerkt in de push up bikini topjes dat het nauwelijks opvalt wanneer je er een draagt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat mensen op het strand door hebben dat je een vulling in je bikinitopje draagt. De padding vult zich vanzelf naar jouw voorgevel, waardoor het een natuurlijke vorm krijgt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020