Excite

Pumps in felle kleuren

Er is geen betere manier om de zomer te vieren dan met een felgekleurde pump. Pumps in felle kleuren zien we al een aantal jaren terugkeren op de catwalks en in de winkels. Rode en blauwe pumps bijvoorbeeld, beginnen echt tijdloos te worden. Het voorjaar en de zomer van 2013 zien we echter vooral felle kleuren zoals neonroze, gifgroen en knaloranje. Denk aan de markeerstiften waar je studieboeken mee vol staan, maar dan aan je voeten.

Stilettohak

De pumps van dit moment hebben weer een puntige voorkant en een stilettohak. Helemaal niet comfortabel natuurlijk, maar wel erg vrouwelijk. Gelukkig hebben we ook pumps in felle kleuren gepot met een taps toelopende hak, van zo’n acht centimeter. Een plateauzool aan de voorkant maakt pumps ook vaak comfortabeler; optisch een hoge hak, maar in feite is de afstand tussen je hak en je voorvoet niet zo groot.

Pumps in felle kleuren kopen

Veel merken hebben pumps in felle kleuren in hun collecties. Diesel heeft fantastische modellen met een plateauzool. Schoenenmerk Mario Giordano heeft prachtige klassieke pumps met stilettohak in roze en oranje lakleer. Just Cavalli doet ook mee aan de trend van felgekleurde pumps, maar heeft pumps met een peeptoe in de collectie. Supervrouwelijk! Tenslotte zijn er de goedkopere merken, zoals Zign en Tamaris die allerlei kleuren pumps verkopen. Natuurlijk kun je ook terecht bij winkels als Sacha en Invito voor trendy pumps.

Felle pumps combineren

Het ideale aan felle pumps is dat ze gemakkelijk te combineren zijn. Vaak kun je een casual outfit gemakkelijk upgraden met pumps in felle kleuren. Denk aan een simpele spijkerbroek en een zwart of wit shirtje. Natuurlijk staan pumps ook fantastisch met een smal gesneden pantalon tot op de enkel of met een 7/8 lengte. Helemaal hot is nog steeds de colourblock-trend. Hierbij combineer je verschillende felle kleuren tot een sophisticated geheel. Perfect om je felle pumps bij te dragen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021