Excite

Leuke prothese bikini kopen

Een prothese bikini is een bikini die gedragen kan worden door vrouwen die een prothese hebben. Het is een alternatief voor de gewone bikini, waar je dan een hoesje voor de prothese in kunt laten maken. Het grote voordeel van een prothese bikini is echter dat deze speciaal voor de prothese ontworpen is en dus precies past. Je zult met deze bikini geen last hebben van verschuivende delen, enzovoorts.

Ruime keuze prothese bikini

Je kunt op jacht gaan in de stad, maar in de praktijk blijkt dat een prothese bikini niet zo makkelijk te vinden is. Je komt al snel uit in een speciaalzaak, maar ook daar wordt niet altijd geboden wat je zoekt. Online zul je meer kans van slagen hebben. Een goed adres voor een prothese bikini, maar ook voor bijvoorbeeld kleding voor vrouwen met één borst is MammoShop.nl. Deze webshop heeft een ruime keuze aan badkleding. Of je nu gaat voor een mooie tankini, een halter bikini of een bandeau bikini; je prothese bikini ziet er altijd uit van deze tijd. Aan de goede kwaliteit hangt een prijskaartje, maar daar staat wel weer tegenover dat je lang met de badkleding kunt doen. Bovendien zit deze echt prima.

Alternatieven prothese bikini

Als je geen prothese bikini kunt of wilt kopen, dan zijn er een aantal alternatieven, naast het net genoemde hoesje. Vrouwen met kleine borsten kunnen kiezen voor een bikini met gevulde cups, vaak hoeft de prothese dan niet eens gebruikt te worden. Ook is het mogelijk de cup met ziekenhuiswatten te vullen. Dat is echter minder betrouwbaar dan een speciale prothese bikini.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020