Excite

Primark in Nederland: alle vestigingen

De Primark in Nederland blijft vestigingen openen; in september 2015 opent een Primark in Amsterdam. En niet zomaar in Amsterdam, maar in het hart van het winkelcentrum aan het Damrak, achter de Nieuwedijk. Eerst wordt het huidige pand verbouwd om de nieuwe winkel van de Ierse prijsvechter te huisvesten. Momenteel is de C&A huurder van het 8.800 vierkante meter grote winkelpand.

Goedkope kleding

Ben je niet bekend met de Primark in Nederland? Primark is één van de grootste warenhuizen met spot goedkope kleding in West-Europa en daarbuiten. De Primark vestigingen zijn groot en kenmerken zich door de bijbehorende massaliteit, zoals lange wachtrijen bij de paskamers en kassa’s, en lege rekken kleding aan het einde van de winkeldag. Het Ierse warenhuis heeft zowel heren- als dameskleding, een kindercollectie en woonaccessoires. Behalve voor kleding kun je ook voor accessoires en schoenen terecht bij de Primark.

Primark in Nederland

De goedkope kleding van Primark kun je inmiddels door het hele land kopen, maar vooral de Randstad is goed vertegenwoordigd. Al zal die verhouding met de opening van vestigingen in Arnhem en Nijmegen gelijk worden getrokken. Hieronder vind je van Primark Nederland alle vestigingen op een rij. De meeste winkels zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Primark Almere Metropolestraat 11 1315 KK, Almere

Primark Eindhoven Hermanus Boexstraat 1 5611 AH, Eindhoven

Primark Hoofddorp Marktplein 254 (Winkelcentrum Markthof) 2132 CX, Hoofddorp

Primark Rotterdam Poolsterplein 100 (Rotterdam Alexander) 3067 LW, Rotterdam

Primark Zaandam Ankersmidplein 7 1506 CK, Zaandam

Primark Zoetermeer Burgermeester van Leeuwenpassage 2-8 2711 JV, Zoetermeer

Primark Nijmegen Plein 1944 noordzijde Per april 2014

Primark Arnhem Ketelstraat 45 6811 CZ, Arnhem Per najaar 2014

Primark Amsterdam Beurspassage 2 1012 LW, Amsterdam Per najaar 2015

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021