Excite

Prachtige sieraden

Je kunt bijvoorbeeld een ketting dragen. Je hebt mooie kettingen met stenen of glas. Ook zijn er kettingen die zilver of goud zijn. Sommige kettingen zijn erg exclusief en worden alleen bij speciale gelegenheden gedragen, zoals een bruiloft.

Ook leuk om te dragen zijn oorbellen. Je hebt deze in allerlei soorten en maten. Oorbellen bepalen hoe iemands gezicht eruit ziet en worden vooral voor vrouwen als belangrijke accessoire gezien. Ook mannen dragen wel eens oorbellen, maar dit zijn doorgaans slechts kleine ringetjes.

Een ring is een mooie versiering voor je vingers, maar kan ook worden gezien als een symbool. Zo heb je de trouwring, die symbool staat voor het huwelijk. Er zijn ook vriendschapsringen, die symbool staan voor de vriendschap tussen jullie.

Wat ook een sieraad is, maar wat mensen vaak niet zo zien, is een piercing. Je hebt vaak verschillende kleuren en varianten van piercings. Vooral de piercings die in je navel of tong kunnen heb je in allerlei soorten kleuren en figuren. Er zijn grote piercings, maar ook kleinere, subtiele piercings.

Sieraden kun je kopen bij een juwelier of een piercingshop. Ook op de markt kun je soms leuke sieraden vinden. Het is doorgaans niet moeilijk om een winkel te vinden waar ze sieraden verkopen. Moeilijker is vaak om iets te vinden wat bij je past. Succes dus met je zoektocht!

Afbeelding: Flickr account expressyourself3

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021