Excite

Hoe kies je de leukste postbodetas?

De postbodetas is al jaren een van de favoriete accessoires voor mensen die veel spullen mee moeten nemen. Scholieren, studenten, laptopgebruikers, voor veel mensen is de postbodetas een onmisbaar item in de garderobe. Ben jij op de markt voor een authentieke postbodetas, maar weet je niet precies waar je op moet letten bij de aanschaf?

Wat is een postbodetas precies?

De postbodetas is een klassieker. Het model bestaat uit een groot vak soms afgesloten door een rits met een grote flap die de gehele tas bedekt en afsluit. De postbodetas draag je met een lange band over de schouder. Het is een vrij stoere tas met een casual uitstraling en hoewel dat vrij beperkt klinkt, is er een postbodetas voor bijna elke stijl.

Welk materiaal kies je voor een postbodetas?

Ondanks de vaste vorm zijn er veel variaties denkbaar in het materiaal, aan te passen aan jouw persoonlijke smaak. Houd je van natuurlijk materiaal? Ga dan voor een leren model. Leer is vaak vrij prijzig, maar is erg duurzaam. Een goede keuze dus voor een tijdloos model als de postbodetas.

Canvas is een goede tweede optie, omdat het makkelijk te onderhouden is en bovendien wasbaar. De meeste betaalbare modellen zul je nog altijd tegenkomen in plastic of ander kunststof materiaal. Deze modellen worden ook gebruikt als relatiegeschenk of modeartikel. Ze zijn namelijk makkelijk te bedrukken met logo's of leuke afbeeldingen.

Welke postbodetas past het beste bij jou?

Als je vaak wisselt van tas of snel uitgekeken bent op je nieuwe aankopen, is het niet verstandig om een hoop geld uit te geven aan een leren tas. Kunststof of canvas is dan een betere keuze. Dat het goedkoper is, maakt het extra leuk, je kunt er gewoon een paar extra kopen!

Ga je liever voor duurzaam, chique en zakelijk? Kies dan voor leer. Zwart, glad leer zorgt voor een klassieke uitstraling en gecombineerd met het casual model een leuke combinatie. Een extra voordeel van leer is dat het waterdicht is, net als veel kunststoffen tassen. Als je lang moet fietsen naar school of werk is dit dus iets om te onthouden als je jouw favoriete postbodetas aanschaft.

Ga voor jouw persoonlijke stijl!

Het is verstandig om goed na te denken over waarvoor je de postbodetas gaat gebruiken voordat je overgaat tot aanschaf. Heb je behoefte aan iets zakelijks of wil je misschien je eigen tas laten bedrukken? Er zijn veel manieren te bedenken om je postbodetas persoonlijk te maken. Eén ding is in ieder geval zeker: het is een accessoire waar je nooit spijt van zult hebben!


Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020