Excite

Posh eindelijk erkend als mode-icoon

Toen Victoria Beckham begon met het ontwerpen van kleding, kreeg ze het zwaar te verduren. Met name critici behandelden haar als paria en deden net alsof haar betrokkenheid bij een project er gegarandeerd voor zou zorgen dat het project mislukte. Zij hebben hun woorden echter inmiddels terug moeten nemen.

Victoria heeft inmiddels naam gemaakt in de mode-industrie en haar kleding – en dan met name haar jurken – vliegt over de toonbank. Veel beroemdheden zijn dol op haar collecties en haar nieuwste collecties, pas onthuld, kon zelfs rekenen op waardering van de critici.

De nieuwe collectie had veel weg van haar oudere collecties, maar wel was duidelijk te zien dat ze in haar ontwerpen gegroeid was. De stoffen die gebruikt waren, waren erg bijzonder en ook het naaiwerk op zich was ontzettend goed uitgevoerd.

De kleding van Victoria Beckham is bijna niet verkrijgbaar in winkels. Zodra de modellen op de catwalk verschijnen, worden de meeste stukken al verkocht. Dat het prijskaartje zelden een lager bedrag dan zo’n 1500 euro laat zien, doet daar niets aan af.

Verwacht wordt dat de ex-Spice Girl in de komende drie jaar nog voor zo’n 10 miljoen euro zal verkopen en dat is nog exclusief de uitbreiding van haar mode-imperium, waar inmiddels ook zonnebrillen en spijkerbroeken verkrijgbaar zijn. Met zo’n omzet is het zeker een naam om rekening mee te houden!

Afbeelding: Flickr account lucky.lion81

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021