Excite

Playsuits voor ieder moment

Playsuits zijn ideale pakjes voor op vakantie, op festivals en gewoon als je niks weet om aan te doen. Het zijn broekjes waar een topje aan vast zit. De modellen variëren van heel zomers met korte broek en hemdje, tot lange modellen van zwaardere stoffen en een lange broek. Er is dus altijd een playsuit in jouw smaak!

Zomerse look met een playsuit

Playsuits zijn natuurlijk perfect voor ieder seizoen, maar in de zomer als het warm is en je wil iets comfortabels, dan is een playsuit ideaal. Vaak vallen de modellen losjes om je heen waardoor je geen zorgen hebt van knellende bandjes en naden. Als je een paar mooie benen hebt dan draag je natuurlijk een playsuit met korte broekspijpjes. Combineer het met hoge hakken zodat je benen langer lijken. Een playsuit combineert ook goed met wedges of sleehakken. Wanneer je een playsuit hebt met een hoge taille, lijk je optisch veel langer en slanker. Je kunt dit effect krijgen met een riem om je taille. Als het fris is buiten maak je een playsuit af met een leuk colbert of jasje.

Lange playsuits

Een playsuit met lange pijpen zijn fijn op vakantie als je muggenwerende kleding zoekt. Daarnaast zijn ze ook nog eens zo stijlvol dat ze niet misstaan op kantoor. Combineer een playsuit dan met herenschoentjes of sleehakken. Als je playsuit te bloot is bijvoorbeeld door dunne bandjes of een strapless playsuit, combineer het dan met een mooie sjaal of colbert. Je kunt ook een vestje in je tas bewaren, voor het geval je te maken hebt met een koude airco, maar het weer buiten tropische temperaturen aanneemt...

Playsuit kopen

Playsuits zijn al een aantal jaren trendy, met het gevolg dat er veel merken zijn die een playsuit in de collectie hebben. Ga voor jouw favoriet naar de juiste winkels. Wil je een playsuit in jeansstof? Ga dan specifiek op zoek bij merken als G-Star en Levi. Winkels zoals Zara en River Island hebben ook vaak playsuits te koop. Let bij het kopen wel op de pasvorm: een Spaans merk als Zara ontwerpt bijvoorbeeld niet voor lange dames waardoor een playsuit op de verkeerde plek kan gaan knellen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020