Excite

Playama's: kinderpyjama's om in te spelen

Vooral voor kinderen zijn er vele leuke pyjama’s te krijgen. Jongens slapen vaak in de pyjama met het logo van hun favoriete voetbalclub en meisjes kiezen voor nachtkleding met bijvoorbeeld figuren van Disney afgebeeld. Ook pyjama’s met tekenfilmfiguren zijn populair bij kinderen. Maar waar kinderen echt blij van zullen worden, zijn zogenaamde playama’s!

Een playama is niet zomaar een pyjama. Je kind slaapt er niet alleen in, maar kan het ook overdag dragen om fijn in te spelen. Er zijn zelfs al playama’s voor baby’s. Trek je jongste kindje bijvoorbeeld een pyjama van Minnie Mouse aan, met een mutsje waar oren aan zitten. Ook kun je je voor je baby een playama van Winnie de Poeh krijgen, uiteraard ook met een mutsje.

Deze speelpyjama’s zijn vooral het leukst voor de wat oudere kinderen. Jongens kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een piraten-playama. Je krijgt dan een piratenpyjama met een ooglapje, een speelgoedzwaard en muts. En dat is nog niet alles. Veel playama’s zijn naast leuk ook nog eens leerzaam met een dvd erbij waarvan je kind spelenderwijs leert hoe je tanden moet poetsen of je moet wassen.

Je dochter kun je natuurlijk ook een leuke playama geven. Meisjes zullen zich met de prinsessen-playama als een echte prinses wanen. Er zit een kroontje bij en je kunt er een kroontje of prinsessenslofjes bij krijgen. En in de prinsessenjurk kan je dochter heerlijk spelen om vervolgens lekker te gaan slapen.

Afbeelding: Flickr, Andrew Bardwell

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021