Excite

Petten maken elke outfit af

Je hebt van die accessoires die ervoor zorgen dat elke outfit een compleet andere uitstraling krijgen. Petten horen daar bij. Een pet is sportief en stoer, maar kan in een iets andere uitvoering ook heel sexy of chic zijn. Hoe je de pet draagt, de vorm en het materiaal waarvan de pet gemaakt is, maakt de uitstraling van een pet. En natuurlijk telt ook de rest van je outfit mee!

Een pet is de ideale accessoire om op te vallen; als je een pet draagt, dan spring je er toch een beetje extra uit. Als het je niet uitmaakt om op te vallen, is dit dus de perfecte accessoire. Je kunt een pet in principe altijd dragen, maar let wel even op bij speciale gelegenheden. Soms is het dragen van een pet minder gepast en in dat geval kun je deze beter thuis laten. Hetzelfde kan gelden voor je werk: hoewel weinig bedrijven meer werken met strikte kledingcodes, kan het handig zijn om even te polsen, voor je dagelijks op je werk verschijnt met je nieuwe favoriete accessoire.

Als je zelf liever geen petten draagt, dan kun je natuurlijk altijd nog een paar leuke exemplaren kopen voor je kinderen. Het beschermt ze tegen regen en kou en dat is zeker met deze koude dagen heel erg lekker. Bovendien kunnen kinderen petten prima hebben; het staat ze vaak erg leuk en ze kunnen lang met een petje doen. Zo hebben jullie er beiden lang plezier van.

Afbeelding: Flickr account Alaskan Dude

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021