Excite

Petten: de nieuwste trend

Ben je dol op petten en houd je helemaal niet van kou? Dan tref je het, want met de introductie van de herfst, heeft ook de pettentrend haar intrede gedaan in ons land. De pet is tegenwoordig namelijk niet alleen meer voor mannen en zeker niet alleen meer voor tijdens de zomermaanden. Daar hebben de celebrities wel voor gezorgd!

Feit is dat je tegenwoordig steeds meer petten op straat ziet. En dat is ook wel logisch; een pet biedt een prettige bescherming tegen regen en kou en het staat ook nog eens heel fashionable. Bovendien is een pet een prima oplossing op een bad hair day. Het maakt dan niet uit of je haar niet goed zit, want niemand kan het zien!

Het kopen van een pet lijkt makkelijk, maar is wel een hele uitdaging. Je wilt er namelijk wel zeker van zijn dat je pet lang mee gaat. Investeer daarom liever in één duurdere pet dan in verschillende goedkope petten. Het is namelijk zonde als je je pet niet meer kunt dragen, omdat de regen er bijvoorbeeld voor heeft gezorgd dat er enorme vlekken op zitten. Petjes kun je natuurlijk altijd in de wasmachine gooien, maar daar worden ze vaak niet mooier van. Dit moet je dus zo lang en zo veel mogelijk proberen te vermijden.

Wil je wel een beetje kunnen kiezen? Spreek dan met vrienden of vriendinnen af om allemaal een goede, mooie pet te kopen, die jullie allemaal staat. Jullie kunnen dan onderling afwisselen, zonder dat het meer kost!

Afbeelding: Flickr account striatic

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020