Excite

Perfecte kerstcadeautje: bom-proof boxer shorts

Met name voor soldaten is dit toch wel hét perfecte kerstcadeau: bom-proof boxershorts! Deze speciale onderbroeken beschermen de edele delen tegen agressieve aanvallen van bijvoorbeeld Taliban-bommen. Veel vrouwen en vriendinnen van soldaten hebben hun slag al geslagen en sturen de boxer shorts en masse naar hun mannen toe, om ervoor te zorgen dat ze op alle fronten goed beschermd zijn.

Het gaat om lichtgewicht boxer shorts die onder de normale gevechtskleding gedragen kunnen worden. De shorts beschermen de geslachtsdelen tegen bommen en daarmee verschillen ze met gewone gevechtskleding, die daar geen speciale voorziening voor heeft.

De onderbroeken zijn ontwikkeld door BCB International in Cardiff. Volgens de baas van het bedrijf, Andrew Howell, wordt verwacht dat hiermee echt een verschil gemaakt kan worden. Het bedrijf specialiseert zich in legerkleding, maar dit is de eerste keer dat ze dit type product hebben ontwikkeld. Het bedrijf noemt de broeken zelf ‘Blast Boxers’.

De eerste soldaten kunnen de broeken binnenkort al testen, ook als ze geen vrouw of vriendin hebben; de week werd door Charity UK4U een speciale actie voor de kerst gelanceerd, waarbij 22.500 doosjes naar de troepen in het buitenland gestuurd werden. Naar verwachting wordt dit echt wel gewaardeerd, want kenners zeggen dat soldaten nergens blijer van worden, dan van de allerlaatste gadgets. En als er iets wat dat betreft hoge ogen scoort, dan is dit het natuurlijk wel.

Afbeelding: Flickr, Paul J Everett

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021