Excite

Patronen van carnavalskleding kopen: online en offline

Online is heel wat over carnaval te vinden. Zo ook een hoop patronen voor carnavalskleding. Men verkleedt zich met carnaval en dan is het wel zo leuk als je een pak hebt dat uniek is. En als je het zelf maakt, kom je er echt niemand anders in tegen. Bovendien kun je je dan ook van je uiterst creatieve kant laten zien.

Carnavalskleding zelf maken

Er is een hoop kleding te vinden op het internet, maar patronen voor het maken van carnavalskleding zijn ook meer dan genoeg te vinden op internet. Je kunt uiteraard ook tijdschriften en boeken er op naslaan.

Online patronen voor carnavalskleding

Naaipatronen.nl

Op de site naaipatronen.nl kun je allerlei soorten naaipatronen bestellen, zo ook voor carnavalskleding. Vaak komen de patronen in boekvorm; dus je ontvangt dan één boek met meerdere patronen. Deze patronen zijn overigens niet gratis en de verzendkosten bedragen 2,85 euro. De bestellingen die tot 14:00 gedaan worden, worden dezelfde dag nog verwerkt.

Patronenwinkel.nl

Patronenwinkel.nl is een andere webshop die patronen voor verkleedkleding verkoopt. Hier is vooral veel voor kinderen te vinden. De site is overzichtelijk, dus je vind al snel waar je naar op zoek bent. Het moment van bestelling tot levering van de patronen bedraagt maximaal een paar dagen en de minimum verzendkosten zijn 2,95 euro.

Tijdschriften en boeken

Niet alleen online is een hoop, maar ook offline zijn er genoeg patronen te vinden. Het kan nooit kwaad om te kijken in tijdschriften als Burda en Knip. Dit zijn tijdschriften met naaipatronen en misschien staat er wel iets in dat geschikt is voor carnaval. Zulke tijdschriften kun je bijvoorbeeld tot een heleboel jaargangen terug bekijken in een bibliotheek. Staat het er dit jaar niet, dan misschien het vorige jaar wel.

Verder zijn er genoeg boeken met patronen van verkleedkleren, dus die kunnen ook worden bekeken en zo nodig worden gekocht of worden geleend. Vaak hebben hobbywinkels zulke boeken wel liggen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021