Excite

Vrouwelijk en geraffineerd? Ga voor de Parijse look!

Houd je van een kledingstijl die supervrouwelijk is met geraffineerde sexy elementen? Dan is de Parijse look helemaal wat voor jou. En al klinkt dat misschien naar dure ontwerpers en onbetaalbare ontwerpen; dat hoeft zeker niet zo te zijn. Met kledingstukken in ieder budget kun je de Parijse look goed tot stand brengen.

Wat houdt de Parijse look in?

Op dit moment tref je in veel winkels (nep)leren rokjes aan en soms ook mooie leren shorts en broeken. Deze geven warmte in de Nederlandse zomer die maar niet op gang wil komen en zijn hip tegelijk! Om een echte Parijse look te maken, kun je het beste leren kledingstukken die strak en zakelijk ogen combineren met mooie subtiele vrouwelijke elementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie kanten blouse of een bloesje met ruches bij je leren rok of broek en trek er mooie zwarte leren schoenen bij aan. Ook passen optische prints, platform shoes en gedetailleerde blazers goed in de Parijse look. Zo zul je er net zo geraffineerd en sexy als de Parisiennes uitzien!

Make-up in Parijse stijl

Bij de Parijse look past een make-up die helder en zwoel is. Stift je lippen het liefst donker, kies een mooie kleur warm rood en maak je ogen donker door eyeliner en mascara. Houd het echter subtiel en duidelijk. Teveel kleurgebruik past niet bij deze chique geraffineerde look uit Parijs. Eenvoud is kracht!

Accessoires

Om de Parijse look helemaal af te maken, kun je goed met accessoires werken. Kies bij een strakke rok een strak kapsel en doe er een zakelijk model bril bij op. Daarnaast is het heel goed om grote gekleurde oorbellen te dragen, die opvallend zijn en het strenge karakter wat opheffen en vrouwelijk maken. Ook kun je je zakelijke kleding afmaken door mooie leren tassen en platform shoes van een verfijnd soort leer.

Kleding voor de Parijse look aanschaffen

Als de Parijse look wat voor jou is, kun je allereerst eens een kijkje in je eigen kledingkast nemen. Misschien heb je nog een mooie leren rok hangen en een mooie witte blouse. Koop wat mooie accessoires en klaar ben je al. Maar wie wel spullen wil kopen kan goed terecht in de winkels en webshops van toonaangevende designers, zoals Roland Mouret, Vanessa Bruno en Lanvin.

Maar ook wie een minder groot budget heeft, kan deze look goed samenstellen. Koop in winkels naar je keuze leren kleding en vrouwelijke blazers of bloesjes en voel je met de Parijse look subtiel, chic en vrouwelijk!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020