Excite

Draag een panty voor mooie benen

Hoewel een panty in het algemeen niet wordt beschouwd als het meest belangrijke kledingstuk, kan het wel een finishing touch toevoegen aan je outfit. Daarom moet er zelfs bij de keuze van een panty goed worden nagedacht over de kleur, dikte en pasvorm. De panty is tenslotte voor iedereen zichtbaar.

De perfecte panty voor ieder lichaam

De panty is een veel gedragen kledingstuk door vrouwen en verscheen gedurende de jaren '60 in het modebeeld toen de minirok hip werd. Een paar panty's kies je aan de hand van de vorm van je eigen benen.

De panty voor de volle benen

Wanneer je korte en zwaardere benen hebt, is het slim om effen panty's te kiezen in dezelfde kleur als je outfit. Dan lijkt het alsof je panty een geheel vormt met je outfit en lijken je benen een stuk langer en slanker. Vooral donkere panty's met een stel hoge laarzen kleden mooi af. Zorg ook dat je panty's met glans vermijd.

De perfecte panty voor slanke benen

Beschik je over een stel slanke benen, dan maakt het eigenlijk niet uit wat je draagt. Tegenwoordig zijn panty's te koop in allerlei kleuren en verschillende patronen. Wil je dus een beetje kleur aanbrengen in je outfit, kies dan een leuke bonte panty met een grappig printje. Let er wel op dat panty's met print je benen voller doen lijken. Dit kun je vermijden door een patroon met verticale lijnen te kiezen. Wanneer je toch voor horizontale patronen gaat, zorg dan dat je outfit niet al te bont gekleurd is. Dan compenseer je het geheel enigszins.

Panty problemen

Hoewel de panty erg leuk is als finishing touch voor je outfit, moet je wel erg oppassen. De nylon stof is erg kwetsbaar en je kunt dan ook snel ladders krijgen wanneer je ergens langs schaaft. Zorg daarom dat je altijd een extra paar in je handtas draagt. Zeker wanneer je niet even naar huis kan, is het handig om je even snel in het toilet om te kunnen kleden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020