Excite

Kleding met panterprint

Een panterprint in je kleding geeft al lang niet meer het lichtelijk ordinaire imago waar het zo lang symbool voor stond. Panterprint en andere dierenprints zijn juist bijzonder modieus, mits met smaak gedragen. Panterprint kleding is een manier om deze dierenprint te gebruiken, maar ook panterprint nagels en panterprint bikini's zijn terug van weggeweest.

Panterprint in kleding

Kleding met printjes is ontzettend modieus. Je kunt het op veel manieren combineren en zonder veel moeite te doen, kun je een gewone combinatie van jeans en een shirtje gelijk spannend maken. Natuurlijk kennen we allemaal de bloemenprint in kleding, maar dierenprints en in het bijzonder panterprints zijn heel modisch. Je kunt panterprint combineren met neutrale kleuren kleding. Denk aan een shirtje met panterprint en een spijkerbroek. Of een panterprint legging met een zwarte tuniek. Panterprint wordt ook gebruikt als materiaal voor bijvoorbeeld harembroeken of zelfs trainingsjasjes. Hierdoor krijgt panterprint een eigentijdse toepassing.

Panterprint in accessoires

Als je wilt experimenteren met dierenprint om te kijken of het wat voor je is, kun je beginnen met panter aanbrengen in je accessoires. Een sjaal met panterprint kan een heleboel doen voor je outfit. Ook in schoenen kan panterprint dienen als een leuk detail. Sneakermerk Vans heeft panterprint sneakers in de collectie. Daarmee kun je de dierenprint dragen als onderdeel van een streetstyle. De kleuren van panter worden tevens gebruikt in handtassen en rugtassen, katoenen tasjes, kettingen en armbanden. Sjaaltjes om in je haar te knopen voor een echt rockabilly effect zijn ook verkrijgbaar in panterprint. Zowel in de panterkleuren, als in andere kleurtjes die de rest van je outfit complimenteren.

Panterprint in je interieur

Behalve in kleding komen we de panterprint ook steeds meer tegen in interieurs. Een vloerkleed in panterprint is misschien wat heftig, maar begin met leuke woonaccessoires als je panterprint wilt aanbrengen in je huis. Kussenslopen, plaids of een panterprint dekbedovertrek kunnen voor een exotisch tintje zorgen in je interieur, zonder dat je woning er meteen uitziet als een dierentuin.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020