Excite

Oscars 2014 beste actrice: wat draagt Cate Blanchett?

Een van de genomineerden voor de Oscars 2014 beste actrice is Cate Blanchett. Wat zal ze dragen tijdens het modegeweld op de rode loper? De actrice heeft namelijk het wonderbaarlijke talent om er altijd goed uit te zien!

Blue Jasmine

Cate Blanchett is genomineerd voor haar rol in de tragikomische film Blue Jasmine. Vanaf het eerste moment dat de film te zien was werd de actrice al getipt als een van de grote kanshebbers voor de Oscars 2014 beste actrice. Bovendien won ze in die categorie al een BAFTA voor haar rol in Blue Jasmine. Voor Cate zal het extra leuk zijn om de Academy Award mee naar huis te nemen, want ze won de filmprijs in de categorie beste actrice nog nooit. Enkel in 2004 won ze een Oscar: voor beste vrouwelijke bijrol in The Aviator.

Kleding Blue Jasmine

In Blue Jasmine zien we Cate Blanchett in de meest bijzondere kleding, geleend uit unieke collecties van onder andere Chanel, Valentino, Oscar de la Renta en Fendi. Ook draagt ze jeans van J Brand en is de peperdure Birkin handtas van Hermès veelvuldig aan Cates arm te zien. Zal ze bij de Oscars van 2014 trouw blijven aan één van de leveranciers voor de kleding in Blue Jasmine?

Rode loper: Valentino?

Cate Blanchett is een vrouw die er in een vuilniszak nog prachtig uitziet. Geen wonder dat ze daarom al veel verschillende jurken van modehuizen heeft gedragen op de rode loper. Ze gaat vaak voor een klassieke look met een opvallend detail en vertrouwt daarbij op Balenciaga, Alexander McQueen, Christopher Kane, Armani en Givenchy. Haar Oscar in 2004 voor beste actrice in een bijrol haalde ze op in een zachtgele Valentino-jurk. Zal ze voor de Oscars van 2014 als beste actrice opnieuw kiezen voor een winnend ontwerp van dit Italiaanse modehuis?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021