Excite

Oranje kleding - wat draag jij als supporter?

Wil jij goed voorbereid klaar zitten voor het Nederlands elftal, de Nederlandse schaatsers of andere vaderlandse sporters? Dan heb je de juiste oranje kleding nodig. Wat draag jij als supporter? Heb je alleen een oranje accent of draag jij een compleet oranje outfit? Of ga je juist all out met rood-wit-blauwe accessoires? Laat je inspireren door onze tips om de leukste oranje kleding te kopen.

Oranje kleding dames

Mannelijke oranjesupporters hebben het vaak niet zo moeilijk, maar charmante oranje kleding voor dames is lastig te vinden. De truc is om in te slaan op het juiste moment, zodat je niet op de vooravond van een sportevenement of Koningsdag nog in alle haast alleen maar lege rekken aantreft.

Het beste moment om oranje kleding te kopen is tijdens grote voetbalevenementen. Steeds meer (bier)merken hebben tegen een kleine bijbetaling leuke oranje jurkjes te koop. Ook kledingmerk Supertrash heeft al een aantal jaren een oranje jurk te koop bij ieder groot voetbaltoernooi; voor nog geen twee tientjes bij de Albert Heijn. Natuurlijk kun je soms ook oranje kleding voor dames vinden in reguliere kledingcollecties door het jaar heen. Inslaan op het juiste moment is het beste advies!

Actie oranje kleding kopen

Bij grote toernooien kun je bijna niet om de oranje kleding heen. Oranje kleding kopen kan dan ook bijna overal; van supermarkt tot kledingzaak, van bouwmarkt tot drogist. Winkeliers zetten vaak spaaracties op, zodat trouwe klanten bij de boodschappen iets leuks oranje cadeau krijgen. Denk aan het Roy Donders juichpak (huispak) bij de Jumbo tijdens het WK voetbal van 2014.

Koningsdag

Oranje kleding voor Koningsdag is eveneens niet moeilijk te vinden. Direct na Koningsdag kun je bij vele winkels oranje kleding kopen voor een spotprijs. Handig voor volgend jaar. Hetzelfde geldt voor grappige hoedjes en brillen in de Hollandse driekleur. Stop ze in een (oranje) verkleedkist en je hebt voor alle oranje gelegenheden een outfit klaarliggen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020