Excite

Ga voor opvallende oorbellen

'Over de top' is het nieuwe 'less is more', zeker wanneer we het over sieraden hebben. Kies deze zomer ook voor een mooi paar opvallende oorbellen en oversized hangers en je bent weer helemaal op en top trendy. Maar welke oorbellen kies je nu precies en hoe draag je ze?

Groot is het sleutelwoord

Dé trend deze zomer in de accessoires zijn oorbellen. Waar dit jaar de rest van de sieraden en accessoires enigszins worden weggewuifd door de modekenners, zijn oorbellen immens populair. En dan hebben we het niet over kleine knopjes, of pareloorbellen. Nee, 'groot' is het sleutelwoord. Opvallen mag en is zelfs bijna een moetje. Kies daarom voor fonkelende chandelier oorbellen, of lange veer oorbellen of ga fleurig de zomer tegemoet met een paar kleurige bloemen aan je oorlel. Alles mag en alles kan betreft een stel opvallende oorbellen, zolang je er maar de show mee kunt stelen.

Opvallende oorbellen op de catwalk

De jumbo-size oorbellen zijn ook een ware hit in de modewereld. Zo kon je ze terugvinden in de voorjaars- en zomercollecties van onder andere Dolce & Gabbana, Marni, Holly Fulton en Bluemarine.

Kleuren en colour blocking

De trend van 2012 zijn felle modekleuren. En dat zien we ook terug in de oorbellen. Felle neontinten doen het erg goed in de accessoires. Wil je het helemaal stijlvol aanpakken, doe dan ook in je keuze van oorbellen aan colour blocking. Dat wil zeggen, wanneer je bijvoorbeeld een zuurstokroze jurk hebt, dat je oorbellen kiest in bijvoorbeeld fluorgeel en mandarijnoranje. Dan loop je er weer helemaal eigentijds bij!

Waar koop je de trendy oorbellen?

Natuurlijk wil je weten waar je terecht kunt voor deze laatste trend in opvallende oorbellen. De meeste winkels uit de winkelstraat zullen hier ongetwijfeld op inspelen. Denk aan de H&M, V&D, Vero Moda, CoolCat, Six, Accessorize en meer. Wil je wat meer exclusiviteit? Probeer het dan eens bij de Bijenkorf en wie weet vind je daar wel je meest bijzondere designer oorbellen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020