Excite

Op en top vrouwelijke peeptoes

Het is zomer, dus je kunt je outfit echt afmaken met op en top vrouwelijke peeptoes. Bij een peeptoe is er een opening bij de tenen van de schoen, waardoor er een glimp van tenminste twee tenen te zien is. Voorwaarde is dus natuurlijk een mooie pedicure. De peeptoe is supervrouwelijk en gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Trend: peeptoes in neutrale kleuren

De trend voor peeptoes in neutrale kleuren is absoluut gezet door de hertogin van Cambridge, die met haar nude lak pumps op verschillende gelegenheden te zien was. Hoewel een peeptoe absoluut niet is toegestaan aan het Britse hof, zijn peeptoes in neutrale kleuren de perfecte combinatie tussen zakelijkheid, modegevoeligheid en vrouwelijkheid. Denk in nudetinten, beige, lichtroze en alle ‘koffieverkeerd’ tinten. Zowel lak als suède zijn een trend in het aankomend seizoen.

Peeptoe enkellaarsjes

Vind je pumps lastig lopen? Dan zijn peeptoe enkellaarsjes een perfecte variatie op de peeptoes trend. Onder andere het merk Supertrash is fan van de peeptoe enkellaarsjes. Deze zitten vaak wat strakker om de enkel, waardoor ze ondanks de hak stabiel en comfortabel lopen.

Flatjes met peeptoes

Een charmante variatie op de peeptoes met hakje zijn flatjes met peeptoes. Zo loopt je gewoon lekker op platte schoentjes, maar toch met een vrouwelijke knipoog. De flatjes met peeptoes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Denk daarbij aan neutrale tinten zoals zwart en bruin leer, maar ook knalkleuren zoals roze en koningsblauw zijn erg modebewust.

Peeptoes op kantoor

Peeptoes kun je ook prima dragen bij een zakelijke look. Op kantoor draag je peeptoes het beste met een nette blouse en een stijlvolle broek. Zo maak je een degelijke indruk, waarbij je schoenen voor een individuele twist zorgen. Een zakelijke look bereik je ook door middel van colourblocking. Draag je een jurkje in een knalkleur en combineer deze met peeptoes in een andere, niet matchende kleur. Vermijd bij een zakelijke look de combinatie van bloemenprintjes en peeptoes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021