Excite

Nooit meer koude oren met oorwarmers

Oorwarmers zijn niet alleen trendy, maar ook superhandig. Ze zijn klein en passen handig in je tas, maar nog belangrijker: ze houden je kapsel in vorm. Iets waar een muts niet aan kan tippen. Omdat oorwarmers terug zijn van weggeweest, koop je ze bij allerlei accessoirewinkels en kledingzaken in de nieuwste kleuren en printjes.

Oorwarmers trend

Oorwarmers zijn een echte trend, vooral in de dames en meisjes mode voor buiten. Oorwarmers worden veel verkocht met bijpassende sjaal en handschoenen, zodat je de hele winter trendy naar buiten kunt. Voor meiden die houden van mode met een knipoog zijn er oorwarmers te koop in rare vormen, zoals berenkoppen of verschillende kleuren pluche. De grote mode-merken hebben ook de trend van oorwarmers opgepikt. Merken als UGG Australia ontwerpen al veel jaren goede oorwarmers die ook nog eens hartstikke fashionable zijn. Zo hoef je dus nooit meer op de fiets op scooter met koude oren en je haar blijft gewoon normaal in model. Weg met de bivakmuts!

Oorwarmers met sporten

Wie veel buiten sport kent het probleem van koude oren maar al te goed. Sport- en vrijetijdskledingmerken zijn daar op ingesprongen en hebben verschillende modellen oorwarmers ontwikkeld die met wielrennen, hardlopen en schaatsen je oren lekker warm houden. Vaak zijn deze oorwarmers van fleece gemaakt voor warmte en een vochtregulerende binnenvoering, waarmee je alle weertypen kunt trotseren. Bovendien zijn de sportoorwarmers lekker licht. De sportieve oorwarmers zitten vast door middel van een band die langs je achterhoofd loopt, in plaats van het haardband model die de modieuze modellen vaak hebben.

Oorwarmers kopen

Omdat oorwarmers echt een mode-item zijn geworden, vind je ze bij grote modeketens als H&M en V&D en winkels speciaal voor accessoires zoals de Claire's en de Accessorize. Ook online kunt je oorwarmers vinden, bijvoorbeeld op asos.com. Voor de sport oorwarmers ga je naar sportzaken en buitensportwinkels zoals Perry Sport en Intersport.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020