Excite

Speciale oorbellen voor jongens

Oorbellen voor jongens zijn vaak toch anders dan voor meisjes. Sowieso valt een groot assortiment oorbellen af, omdat jongens over het algemeen geen lange of grote oorbellen dragen. Lees daarom verder en ontdek waar je de mooiste oorbellen voor jongens en mannen kunt kopen.

Originele oorbellen voor jongens en mannen

Op de website lookinggoodtoday.com vind je onder sieraden voor heren een aparte selectie oorbellen. Behalve dat deze van echt zilver zijn, zijn ze ook nog eens verrassend goedkoop. Zo heb je al een set jongens- of mannenoorbellen voor nog geen vijf euro. Een leuke set is die met het BMW-logo. Ideaal voor de autoliefhebber! De sets worden per twee verkocht, dus jongens met in één oor een gaatje hebben gelijk een reserve-oorbel.

Plugs en tunnels

Voor jongens en mannen die oorbellen eerder als piercing dragen zijn er de plugs en tunnels. Plugs zijn kleine rondjes die een gaatje in het oor oprekken. Vervolgens kan er, als het gaatje genoeg is opgerekt, een tunnel in. Dit is een iets groter rondje, meestal van chirurgisch staal en in diverse kleuren. Je kijkt hiermee als het ware door een oorlel heen. Deze oorbellen bestellen? Op alloverpiercings.nl vind je een uitgebreide selectie (ook met stretching tools voor als een gaatje nog helemaal niet is opgerekt).

Nog geen oorbellen?Heeft iemand nog geen gaatje(s), dan kun je natuurlijk ook het gaatjes schieten cadeau geven. Behalve op diverse markten (zoek naar een juwelierskraam) wordt het gaatjes schieten ook in tatoeage- en piercingshops gedaan. Ook de juwelier kan een gaatje schieten. De eerste set oorbellen krijg je bij het schieten vaak cadeau.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021