Excite

Onverwachte wintertrend: huispak

Er is een onverwachte wintertrend gesignaleerd. Het huispak is populairder dan ooit. Een huispak is een combinatie van een matchende broek en trui of vest. Hij is vaak gemaakt van een comfortabele, lichte stretchstof. Ook de fameuze onesie is een huispak. Alle huispakken zijn gemaakt om het bankhangen nog prettiger en in stijl te laten verlopen.

Huispak Roy Donders

Het huispak bestaat al jaren, maar is in een korte tijd populair geworden door koning van het huispak Roy Donders. Donders heeft de afgelopen maanden veel publiciteit gehaald met zijn eigen reallife soap op RTL, waarin te zien is hoe de Brabander zijn eigen huispakkenlijn ontwerpt en produceert. De pakken zijn alleen te koop in de winkel van Roy Donders en voor de gelukkige vinder op Marktplaats.

Huispak kopen

Een huispak van Roy Donders is een exclusief item, maar liefhebbers van de nieuwe lounge-kleding kunnen ook bij andere merken terecht om een huispak te kopen. Zo hebben de meeste winkels met een lingerie- en nachtmodeafdeling hun collecties deze winter nog aangevuld met trendy loungewear zoals het huispak. Denk aan een Hünkemoller, de C&A, H&M en Mango. Populair zijn de pakken met glitters en pailletten, zoals Roy Donders ze ook heeft ontworpen.

Huispak: de onesie

Wil je een bijzonder huispak? Dan is de onesie misschien iets voor jou. Een onesie is een pak aan één stuk. Een soort trappelpak voor volwassenen. De onesie komt steeds vaker voor als verkleedkleding, bijvoorbeeld als dierenpak. Extra leuk voor op de bank, of op vakantie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020