Excite

Ontwerper bedenkt droger voor beha

Ontwerper Alexander Farennikov heeft een speciale droger ontwikkeld voor voorgevormde beha’s. Dat meldt Daily News. Farennikov kwam op het idee doordat zijn vriendinnen elke keer klaagden over kapotte voorgevormde beha’s. Een rondje in de droger en de vaak dure beha’s verliezen hun vorm. Ook duurt het soms wel twee dagen voor een met flinke vulling beha droog is. De droger blijft ook niet altijd schadevrij, bijvoorbeeld als de beugels losschieten tijdens het wassen.

Voor alle maten

De ontwerper uit Los Angeles heeft zijn uitvinding “The Ricasol Bra Dryer 2.0” genoemd. Naar eigen zeggen heeft hij jaren gewerkt aan het ontwerp. De droger is gemaakt in de vorm van een beha en is een geupdate versie van eerder ontwerpen. Van cup A tot en met cup H; vrijwel alle maten voorgevormde beha’s passen in de droger.

Schimmel in de voering

Een voorgevormde beha is met het apparaat droog in 20 tot 30 minuten. Farennikov verkoopt zijn uitvinding voor 200 dollar. Volgens hem is het belangrijk dat beha’s goed droog zijn, want er kan gemakkelijk schimmel ontstaan in de voering.

Critici

Critici vinden de beha droger een absurd idee. Hoe erg is het eigenlijk dat je beha’s een dag of twee op een handdoekenrekje liggen te drogen? En daarbij komt nog dat de droger is ontworpen in de vorm van twee borsten. Is dat echt iets wat we op onze kamer willen hebben? In 2014 zal de droger te koop zijn voor de liefhebbers.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021