Excite

Ontwerp je eigen caps

Baseball caps, petten in de volksmond, komen in alle soorten en maten. Het zou dus niet lastig moeten zijn om een mooie cap te vinden. Maar soms ben je net op zoek naar die ene kleur, dat ene plaatje of die ene tekst. De perfecte pet, die voldoet aan al je wensen, ontwerp je daarom zelf.

Er zijn tal van websites waar je je eigen baseball cap kunt ontwerpen, zoals op borduureencap.nl of op costommadecaps.nl. Op deze laatste website kies je niet alleen je eigen tekst of logo, maar ontwerp je echt helemaal zelf een pet. Costommadecaps organiseert vervolgens de productie. Na goed keuring van het ontwerp heb je je cap tussen de 9 en 12 weken in huis. Je ontvangt dan eerst een monster ter goedkeuring.

Elke zelf ontworpen cap voldoet aan de binnen Europa gestelde milieu- en producteisen. Bij de productie streeft Costommadecaps naar naleving van de gedragscode van de Fair Wear Foundation en daarom worden alle zelf ontworpen caps gemaakt in een door Fair Wear gecontroleerde fabriek. Zo ben je er zeker van dat je pet eerlijk is gemaakt.

Op vistaprint.nl en op andere websites kun je niet een pet geheel naar eigen wensen bedenken, wel kun je een tekst of logo op de voorkant en/ of achterkant laten zetten. Leuk als een origineel verjaardagscadeau, reclame voor je bedrijf of als een gadget voor bijvoorbeeld je voetbalteam. Je kunt kiezen tussen een cap laten bedrukken of er iets op laten borduren. Bij deze websites is het vaak zo, hoe meer je ervan bestelt des te goedkoper de caps per stuk worden.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jen Meister

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020