Excite

Onmisbaar tijdens het sporten: sporttas

Wie regelmatig wil gaan sporten, kan natuurlijk niet zonder een basisuitrusting. En die uitrusting bestaat niet alleen uit een sportbroek en sportshirt, maar ook uit een sporttas. In die sporttas kun je gemakkelijk je kleding bewaren en eventuele sportaccessoires meenemen. Bovendien heb je hierin meer dan genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een handdoek of douchespullen.

Als je op zoek bent naar een sporttas, dan is het dus slim om een beetje een goed formaat te kiezen. Kijk ook naar het materiaal: je wilt dat je tas even mee gaat en dan moet je niet gaan voor de goedkoopste tas van het zwakste materiaal. Soms hoef je overigens geen cent voor je tas uit te geven: veel sportscholen houden regelmatig acties, waarbij je gratis een sporttas krijgt als je lid wordt. Als je de aanbiedingen van sportscholen een beetje in de gaten houdt, kun je hier op een leuke manier je voordeel mee doen.

Ook qua kleur kun je het beste een verstandige keuze maken. Want hoewel een witte sporttas misschien erg mooi is en prima bij je sportkleding past, is het niet erg praktisch, want die wordt heel snel vies. Je smerige sportschoenen zul je hier na een partijtje voetbal bijvoorbeeld niet graag in doen. Ook zweet trekt gemakkelijk in sporttassen, dus als je niet wilt dat je tas binnen de kortste keren helemaal geel uitgeslagen is, kun je veel beter gaan voor een zwart of donkerblauw exemplaar.

Afbeelding: Flickr account FaceMePLS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021