Excite

Online kinderschoenen kopen

Het grootste nadeel van online kinderschoenen kopen, is dat je kind de schoenen niet kan passen. Hier hebben kinderschoen webwinkels echter iets op bedacht, namelijk de ‘voetjesmeter’. Deze vind je op de website gigagaaf.nl. Met behulp van de voetjesmeter is het niet moeilijk om de juiste maat kinderschoenen te kopen. Vooral bij schoenen is de maat namelijk essentieel.

Om thuis de juiste maat van je kind te bepalen, open je een PDF op gigagaaf.nl. Vervolgens print je dit document en zet je je kind met blote voeten op de voetjesmeter, met de hiel tegen de onderste rand. Markeer het langste punt van de voet, meestal de grote teen, en lees de maat af. Het is hartstikke makkelijk en zo weet je zeker dat je de goede maat kinderschoenen voor je kind bestelt.

De oudste kinderschoenwinkel van Nederland, Piccolino, heeft naast de gewone winkel nu ook een webshop . Het assortiment van Piccolino bestaat uit meer dan 600 modellen, in de maten 17 tot en met 41 en van de meest bekende en gerenommeerde merken. Ook andere merken die kinderschoenen verkopen zoals Dolcis, Ziengs of Schuurman schoenen, hebben tegenwoordig een webwinkel. Als je het niet zit zitten om met je kind schoenen te gaan passen, is online shoppen de oplossing.

Aanbiedingen en opruimingen vind je ook makkelijk online, door het desbetreffende woord simpelweg te google'en in combinatie met het woord ‘kinderschoen’. Als je dit doet, kom je bij verschillende outlet winkels terecht, waar de kortingen oplopen tot zeventig procent. Mag het wel wat kosten en wil je vooral een comfortabele schoen, dan heeft Zalando ook een uitgebreid aanbod.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Richard Masoner

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021