Excite

Online kapsel kiezen: Op welke sites kan dit?

Online je kapsel kiezen: Op welke sites kan dit?

Soms ben je niet zeker of een kapsel je wel staat. Maar om het nou uit te proberen bij de kapper is ook weer zoiets. Straks moet je een flinke tijd voor gek lopen en dat kan niet de bedoeling zijn. Er bestaan sites waar je kunt kijken of een kapsel wat is. Het kan op vele sites, maar hier een greep uit het aanbod.

www.virtueelkapsel.com

Op de Nederlandstalige site virtueelkapsel.com kun je kijken welk kapsel je het beste staat. Het beste is als er een duidelijke foto is van het gezicht, maar een foto is niet verplicht. Het kan ook met een foto van een model. Bijvoorbeeld van een model die dezelfde vorm van het gezicht heeft. Het vorm van het gezicht is bij een kapsel heel belangrijk. Er moet wel een profiel geregistreerd worden.

www.taaz.com

Taaz.com is waarschijnlijk een van de bekendere haarsites. Op deze site kun je een hele virtuele make-over ondergaan, dus niet alleen je kapsel. Ook hier kun je je eigen foto uploaden of die van een model kiezen wanneer je geen duidelijke foto hebt. Als je je eigen foto wilt uploaden, moet je je registreren. Doe je dat liever niet, dan is het ook geen probleem en dan kun je kiezen uit een van de 8 modellenfoto's. Het meest handige is natuurlijk om een eigen foto te gebruiken, dan weet je hoe het jou staat. De site is overigens geschreven in het Engels.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021