Excite

Onherkenbaar dankzij verkleedkleding!

Iedereen kent wel de feestwinkels waar je fopneuzen en andere accessoires kunt huren of kopen. Ook verkleedkleding vormt een belangrijk deel van het aanbod van de winkel.

Voor diverse activiteiten kan het handig zijn kleding te huren. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas een levensechte sint spelen door deze kleding te huren. Ook tijdens carnaval ontstaat er vaak een ware run op verkleedkleding. Tijdig naar de winkel gaan is dus zeker raadzaam! Het geeft een feest extra sfeer als iedereen verkleed komt, soms zijn er zelfs leuke prijzen mee te winnen.

Heb je een beperkt budget of vind je het vooral heel leuk om zelf kleding te maken dan kun je naar een tweedehands kleding winkel gaan. Ook van een lap stop kun je een leuke creatie maken. Zeker tijdens een feestje is het leuk om alle kleding in een kist te doen en iedereen er blindelings wat uit te laten pakken wat ze vervolgens aan moeten trekken.

Accessoires kun je zelf maken of kopen in de winkel. Let wel op de prijzen. Die kunnen soms ongemerkt snel oplopen, waardoor huren wel weer voordeliger kan zijn.

Heb je een verkleedfeest en wil je je gasten verwennen, dan kun je een bedrijf inschakelen dat je feestruimte omtovert tot hetgeen jij wilt. Er wordt dan een geluidsinstallatie geleverd, artikelen die je ruimte bijvoorbeeld omtoveren tot een tropisch strand en feestkleding voor de gasten! Zorg wel dat alles weer ingeleverd wordt na het feest, anders kan het door een extra rekening toch nog een domper worden!

Afbeelding: Flickr account dickdotcom

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021