Excite

Ondergoed voor linkshandige mannen

Linkshandige mannen hebben het niet zo makkelijk: al decennia lang worden onderbroeken op dezelfde manier gemaakt en dat blijkt niet de manier te zijn die praktisch is voor linkshandige mannen. Daar brengt Hom nu verandering in; dat bedrijf brengt onderbroeken op de markt die speciaal gemaakt zijn voor linkshandige mannen!

Volgens het bedrijf bespaart de linkshandige man maar liefst tot drie belangrijke seconden bij een toiletbezoek. Er zal ongetwijfeld een markt voor de onderbroeken zijn; mogelijk hebben zelfs beroemde linkshandigen als Barack Obama, Uri Geller, Paul McCartney, George Bush en Bill Clinton belangstelling voor de broeken.

Normaal gesproken zit die opening in het midden, aan de rechterkant of is die als Y-vorm aangebracht. Die vormen maken het voor linkshandige mannen moeilijk om een urinoir te gebruiken. De onderbroeken van Hom zijn voorzien van een opening onder de bovenste rand van de onderbroek. Deze opening is niet verticaal, maar horizontaal. Het lijkt misschien een kleine aanpassing, maar het zou voor een wereld van verschil moeten zorgen.

Op dit moment worden de onderbroeken onder andere verkocht bij het warenhuis Debenhams. De inkoper van die winkel meent dat de verkoop van de onderbroeken een belangrijke stap is richting de gelijkheid van links- en rechtshandige mannen. Het feit dat iemand linkshandig geboren wordt, wil niet zeggen dat die dan de rest van zijn leven maar rechtshandige onderbroeken zou moeten dragen. Met de nieuwe onderbroeken van Hom hoeven zij zich in ieder geval geen zorgen te maken; die zijn voortaan op maat voor hen gemaakt!

Afbeelding: Flickr account albany_tim

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021