Excite

Hippe NY petten bestellen kan ook online

De hippe NY petten van het merk New Era zijn snel te bestellen. De bekende NY petten zijn weer helemaal terug en hot. Niet dat ze ooit weg zijn weg geweest. Ze waren altijd al deel van het straatbeeld. In diverse winkels waren ze te koop, sportwinkels en kleine boetiekjes. De NY petten werden door een select groepje gedragen. Nu zijn ze terug in het modebeeld en wil iedere puber gezien worden met een NY pet.

New Era stijl

De NY petten zijn van oorsprong honkbalpetten. In 1920 werd het bedrijf New Era opgericht door Ehrhardt Koch. Het bedrijf begon met de productie van petten voor de Major League Baseball teams en de major league filialen. New Era werd met de jaren succesvoller. Uiteindelijk ontwierpen ze petten voor hogescholen en universiteiten in de VS en zelfs voor bemanning van ruimtemissies. De petten werden een modetrend door de regisseur Spike Lee in 1996 die een rode cap van de New York Yankees bestelde. Al snel gingen meer mensen NY petten bestellen.

NY webshops

Naast de standaard winkels zijn NY petten ook via internet verkrijgbaar. Een kleine selectie uit de webshops waar je NY petten kan bestellen zijn Stylefile en Def-shop. Beide webshops verkopen hippe kleding waar NY petten bij horen. De NY petten zijn herkenbaar aan het NY logo.

Stylefile

Op de website Stylefile zijn diverse soorten NY petten te bestellen: de New Era 5950 Fashion NY Yankees Cap, de New Era MLB Basic NY Yankees Cap en de New Era Authentic Atlanta Braves Game Cap. Allemaal kosten ze rond de 35 euro inclusief btw.

Def-Shop

De website Def-shop verkoopt nog meer NY petten. Ook bij deze webwinkel zijn de NY petten rond de 35 euro te bestellen. Def-shop verkoopt onder de New Era Dencol New York Yankees Pitcing Cap, de Bew Era 920 Pop NY Yankees Jersey Cap en de New Era Kids League Basic NY Yankees Pitching Cap. De laatste twee zijn wat goedkoper dan de meeste NY petten, respectievelijk 19 en 29 euro.

De NY petten horen nu ook bij het modebeeld. Heel veel jongeren willen graag gezien worden met een NY pet. Kijk snel op de websites Stylefile en Def-shop om NY petten te bestellen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020