Excite

Nooit meer nipple slips dankzij klevende bikini

Bijna elke vrouw heeft deze gênante situatie wel eens meegemaakt: kom je heel charmant uit zee of uit het zwembad, kom je er na een paar tellen achter dat je bikinitopje niet helemaal meer op de juiste plek zit. Dit soort nipple slips kunnen in de toekomst voorkomen worden met een praktische klevende bikini.

De klevende bikini komt deze zomer uit en is gemaakt door O’Neill. Het merk is gespecialiseerd in badmode en besloot speciaal voor vrouwen een bikini te ontwerpen die wordt uitgevoerd in een soort kleefstof. Dit materiaal kleeft als het ware aan de huid, waardoor gênante momenten op het strand of in het zwembad voorkomen moeten worden. De stof is gemaakt van hele fijne nanovezels die zeker twee keer zo goed aan de huid kleven dan lycra, waar badpakken en bikini’s normaal gesproken van worden gemaakt.

De nieuwe bikini werd ontwikkeld in samenwerking met Amandine Sanchez. Deze surfster draagt inmiddels niets anders meer, want zeker in haar tak van sport komt een nipple slip nogal eens voor. Nu hoeft ze zich tijdens het surfen hier geen zorgen meer over te maken. De bikini zal worden uitgebracht in zwart, roze en rood. Daarnaast wordt hij leverbaar met een streepjes- en een bloemetjesprint.

Afbeelding: Flickr account Jemingway

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020