Excite

Nog steeds hip: broek met print

2012 was wel het jaar van de kleding met prints. Op shirtjes, truien en blouses; overal waren prints een teken van een goed modegevoel. Prints deden het niet alleen goed op bovenkleding, maar vooral de broek met print kwam in opmars het afgelopen jaar. Ook in het volgende seizoen is de broek met print nog steeds hip. Ga voor de oosterse print, de grafische print of een zomerse print van bloemen en je blijft ook in 2013 helemaal hip.

Modeseizoen

Het was vorig jaar op de catwalk al pijnlijk duidelijk dat je met een simpele jeans of legging niet meer wegkomt dit modeseizoen. Werkelijk alle soorten prints en opdrukken kwamen voorbij. Laat je benen vooral zien, leek het motto. Je benen doen niet meer onder voor de rest van de outfit. In de zomercollecties zien we veel wijde modellen broeken met luchtige prints in pasteltinten. De skinny jeans kunnen natuurlijk het hele jaar door en laten allerlei prints zien, zoals metallic, barok en klassieke opdrukken zoals panter skinny jeans en de legerprint.

Broek met print combineren

Het grote voordeel van een broek met print is dat je outfit al snel af is met een basic shirtje erboven. Een broek met print combineren doe je dan ook het beste met een rustige top. Denk aan een fijn printje in het grijs, gecombineerd met een mooie zwarte gebreide trui. Super chique en ook geschikt voor op de werkvloer. Een skinny jeans met legerprint combineer je met een klassiek wit shirtje. Als je echt iets bijzonders wilt combineer je print met print. De laatste trend is om de prints flink te laten vloeken met elkaar. Kies je favoriete prints en probeer eens wat combinaties. Wie weet ontdek je die nieuwe spannende outfit van broek met print gewoon in je eigen kast.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021