Excite

Dames zomerjas van Nike: zomertrend van 2011

Het merk Nike is al jaren een bekend merk dat verschillende soorten kleding verkoopt, waaronder schoenen en zomerjassen. Ook in 2011 is de Nike zomerjas te zien op straat.

Zomerjastrends voor 2011: een overzicht

De trends voor de vrouw in zomerjassenland zijn dit jaar wisselend en tegenstrijdig. Van klassiek tot stoer en van wit tot knaltinten.

De klassieke trenchcoat is eigenlijk nooit weggeweest van de catwalk. Naast de trenchcoat zien we veel korte, stoere jasjes voor de stoere en sportieve vrouwen. Ook de blazer is dit jaar echt een hit. De kleuren van deze zomer zijn wit, crème en knaltinten.

Niet alleen de modeketens gebruiken deze trend. Ook sportmerken zoals Nike verwerken deze trends in hun jassen. De trenchcoat zul je bij Nike niet zo snel tegenkomen, maar de stoere en sportieve jasjes des te meer!

Geschiedenis van Nike

Nike is al jaren een merk dat bekend is om zijn sportkleding en sportschoenen. In 1962 werd het opgericht door Bill Bowerman, een voormalig Olympiër, en Phil Knight, een atleet die Bill trainde. Ze begonnen onder de naam Blue Ribbon Sports (BRS) en veranderden in 1978 de naam in Nike met als inspiratiebron de Griekse godin van de overwinning. Onder Nike horen ook de merken Air Jordan, Bauer, Cole Haan en Converse.

Het merkteken van Nike

Het logo van de onderneming is de Swoosh en is een van de meest herkenbare en bekendste merktekens in deze tijd.

Zomerjassen van Nike

De kleding van Nike is elk seizoen wel te zien op straat. Ondanks dat het sportmerk is, volgen ze ook de trends. Natuurlijk niet alle trends, maar de trends die moeiteloos kunnen worden gecombineerd met sport zoals bijvoorbeeld de korte jasjes en de knalkleuren.

De jassen van Nike zijn ideaal wanneer je graag sport in de buitenlucht. Ze zijn gemaakt voor sporten en dus geschikt om veel zweet op te kunnen vangen. Voor elke sport hebben ze jassen. Denk bijvoorbeeld een jas om aan te doen tijdens het hardlopen. De jassen bieden comfort tijdens het sporten.

Maar natuurlijk hoef je niet per se te sporten om de jassen te dragen. Als je deze stijl gewoon leuk vindt om te dragen, is dat natuurlijk ook prima.

Verkooppunten

Er zijn meerdere verkooppunten in Nederland. De officiële webwinkel van Nike is er slechts één van de vele. In deze webshop zijn een heleboel jassen van Nike te koop. Een aantal sporten hebben een eigen kopje met daaronder alles wat je nodig hebt voor de sport.De webwinkel verstuurt ook naar Nederland en de verzending is vanaf 5 euro. Je moet je registreren op deze site om een bestelling te kunnen plaatsen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020