Excite

Nieuwste trends van dit seizoen

Het zonnetje heeft zich eindelijk weer even laten zien in Nederland, dus het wordt hoog tijd om de kast te ontdoen van alle dikke winterkleding en de nieuwste lente- en zomermode in huis te halen. Luxe en kwaliteit staan dit jaar centraal!

Dit jaar kom je er niet met een paar frutsels van de H&M, maar ga je voor kwaliteit, voor kledingstukken die tijdloos zijn en lang mee gaan. Daarom kun je er wat meer voor uitgeven; het is de bedoeling dat de kledingstukken die je nu aanschaft, over een aantal jaar nog steeds een belangrijke rol innemen in je kledingkast. Kies voor designerkleding en zorg ervoor dat je in ieder geval één bijzondere jurk in de kast hebt hangen.

De rokken en jurkjes worden steeds korter, dus je benen kun je weer laten zien. Uiteraard gecombineerd met mooie hakken en bijpassende accessoires. Kies voor glitter, dat staat altijd goed én vergeet natuurlijk je tas niet.

Een kleur die je dit seizoen zeker niet mag missen, is nude. Vorig jaar zagen we deze trend al opkomen en dit jaar wordt die zowel in kleding als in schoenen doorgevoerd. Je combineert nude kledingstukken of accessoires met stukken die even subtiel van kleur zijn en wel kleur hebben, maar zeker niet schreeuwerig zijn. Dankzij wat bijzondere accenten, van bijvoorbeeld leer, maak je zo’n outfit dan net even wat spannender.

Afbeelding: Flickr account noemi manalang

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021