Excite

Nieuwste trend: afwasbare tattoo

Een paar jaar geleden was een echte tatoeage nog trend: het liefst zo groot mogelijk, zonder duidelijke afbeelding en bij voorkeur net boven je broekrand of op je arm. De tattoo-trend is nu terug, maar helemaal in andere vorm: afwasbare tattoo’s.

De nieuwe afwasbare designer tattoo’s blijken een instant hit te zijn. De eerste fans stonden op toen Chanel verschillende modellen met afwasbare tattoo’s op de catwalk zette. Tijdens de mannenmodeweek in Parijs, waar op dit moment de collecties voor volgende zomer gepresenteerd worden, worden alle mannelijke modellen van Louis Vuitton versierd met plaatjes van Scott Campbell, een Amerikaanse kunstenaar.

De tattoo’s bestonden vanzelfsprekend onder meer uit het bekende logo van Louis Vuitton en men hoopt dat het daar net zo’n trend wordt als bij vrouwen. Bij Chanel blijken de namaak tattoo’s inmiddels namelijk niet meer aan te slepen en het is mogelijk dat mannen op dezelfde manier reageren.

Bij sommige ouders waren afwasbare tattoo’s al even populair. Vorig jaar bedacht een Vlaamse vrouw tattoo’s die voorzien kunnen worden van een telefoonnummer. De kinderen kunnen allemaal zo’n tatoeage krijgen en mocht er eentje weg lopen of kwijt raken, dan kan de vinder deze met een belletje weer retourneren. Deze tattoo’s kunnen een paar dagen blijven zitten, maar je kunt ze met behulp van wat olie of een babydoekje als het moet ook direct verwijderen.

Afbeelding: Flickr account bobster855

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021