Excite

Nieuwste lipsticktrends!

Hoewel de zomer officieel nog niet voorbij is, worden de dagen al snel korter en grauwer. En omdat het handig is om daar je make-up op aan te passen, brengen wij je vast de nieuwste trends op het gebied van lipstick!

Waar we vorig jaar nog heel veel huidkleurige lipsticks tegenkwamen, zien we nu vooral veel gewaagde kleuren op de catwalk. Sterke kleuren mogen weer, mits ze natuurlijk bij je passen. Hoe je dat bepaalt? In ieder geval door goed naar je huidtoon te kijken. Als je een wat donkerdere of olijfkleurige huidtoon hebt, dan kun je ook prima een donkere kleur lipstick opdoen, bijvoorbeeld warmbruin, klassiek rood of mooi paars.

Ben je blond en heb je een wat lichtere huidtoon, kies dan liever een iets zachtere kleur, zoals bijvoorbeeld honingbruin of kersenroze. Roodharigen kunnen beter uit de buurt blijven van te heldere kleuren; voor hen is het beter om te gaan voor een matte bruinkleur of een wat donkere oranje tint.

Natuurlijk stopt het maken van een prachtige glimlach niet bij het kiezen van de kleur. Je mond dient eerst nog voorzien te worden van een mooi lijntje, dat het makkelijker maakt om je mond met de lipstick in te kleuren. Dep je lippen daarna nog even af met een tissue en bewerk ze met een klein beetje poeder, alvorens je de finishing touch in de vorm van de laatste laag aanbrengt. Het is even werk, maar je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat jouw lipstick goed zit!

Afbeelding: Flickr account mark sebastian

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021